Pimpinan Industri
Inten Arm
Dunya munggaran
  • Asalna

    Asalna

    Pausahaan munggaran anu nyieun leungeun inten, leyuran Cina non-blasting batu.

  • Urang Sunda & D

    Urang Sunda & D

    Nurutkeun kana ngembangkeun sains jeung téhnologi jeung kabutuhan konsumén pasar, nguatkeun bursa jeung gawé babarengan jeung lembaga panalungtikan domestik, ngaliwatan bubuka téhnologi, ngembangkeun koperasi jeung cara séjén, ku kituna hasil panalungtikan ilmiah kana kakuatan produktif, nyieun mangpaat pikeun usaha.

  • Manufaktur

    Manufaktur

    garis produksi sorangan, produksi produk stabil sarta efisien.

  • Pangiriman

    Pangiriman

    Produk rengse bisa dikirimkeun sanggeus ngaliwatan inspeksi kualitas.

PROFIL PERUSAHAAN

TENTANG KAMI

Chengdu Kaiyuan Zhichuang Téknik Mesin Equipment Co., Ltd. perenahna di Qingbaijiang Industrial Park, Chengdu, ngawengku wewengkon puluhan rébu méter pasagi, kalawan ratusan karyawan, mangrupakeun R & D profésional, manufaktur sarta jualan panangan inten excavator. usaha, produk na loba dipaké dina konstruksi jalan, konstruksi perumahan, konstruksi kareta api, pertambangan, stripping taneuh beku jeung proyék konstruksi lianna.

Tingali deui
ngeunaan_bg
  • 01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

    Tingali deui
  • 02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

    Tingali deui
  • 03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

    Tingali deui
  • 04

    Permafrost stripping

    Panangan inten mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

    Tingali deui
WARTA

WARTA JEUNG ACARA

Asal tina panangan batu

News parusahaan

news_imgSep,02 23

Dina 2011, Stasion Tenaga Air Angu di Kota Leshan, Propinsi Sichuan ...

  • Asal tina panangan batu

    Asal tina panangan batuSep,02 23

    Dina 2011, Stasion Tenaga Air Angu di Kota Leshan, Propinsi Sichuan sacara resmi ngaluncurkeun pangwangunan proyék, sareng padamelan bumi dina proyék ieu dilakukeun ku perusahaan urang.Dina p...

  • Ngaluncurkeun panangan inten énggal

    Ngaluncurkeun panangan inten énggalSep,02 23

    Saatos 8 taun panalungtikan sareng pamekaran khusus sareng éksplorasi anu jero ku tim Kaiyuan Zhichuang, dina ahir taun 2018, urang suksés ngaluncurkeun panangan inten énggal.Éta henteu ngan ukur ngaleuwihan ...

  • Rock Arm / Inten Arm di BMW Shanghai

    Rock Arm / Inten Arm di BMW ShanghaiSep,02 23

    Kaiyuan Zhichuang nampilkeun produk sareng téknologi inovatif di Bauma Shanghai.Produk inovatif pinter open source ieu parantos narik perhatian seueur sémah sareng paméran.Kaiyuan Zh...

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.