• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Komatsu 850 excavator dilengkepan kaiyuanzhichuang inten Arm

Ngenalkeun Revolusioner Komatsu 850 Excavator sareng Smart Boom!

Ngalaman masa depan pertambangan jeung Komatsu 850 excavator inovatif.Husus dirancang pikeun minuhan tungtutan kantos-ngaronjatkeun industri konstruksi, mesin motong-ujung ieu dilengkepan state-of-nu-seni Techno-Arm.Panangan inten ieu parantos ngarobihkeun prosés pemecahan batu, nganteurkeun efisiensi sareng prestasi anu teu acan kantos ditingali.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Dina manah Komatsu 850 excavator nyaeta kaiyuanzhichuang inten panangan, a changer kaulinan leres dina bagean excavator.

    Leungeunna ngagunakeun téknologi open source pikeun nyangking tingkat adaptasi sareng versatilitas anu énggal ka tempat kerja anjeun.Naha anjeun kedah ngarecah granit, batu kapur atanapi beton, kombinasi anu épéktip ieu anjeun katutupan.Kalawan kakuatan sheer na, effortlessly naksir batu toughest, ngahemat waktos Anjeun, tanaga jeung sumberdaya.

    Komatsu-850--2
  • 02

    Kinerja luar biasa tina excavator Komatsu 850 dikaitkeun kana gawé babarengan anu teu aya tandingan antara Komatsu sareng kaiyuanZhichuang.

    Asalna dirancang pikeun industri pertambangan, excavator ieu geus disampurnakeun unggul dina rupa-rupa proyék konstruksi.Naha pangwangunan infrastruktur skala ageung atanapi tugas-tugas anu langkung alit anu meryogikeun katepatan, excavator ieu ngabuktikeun janten solusi pamungkas.Konstruksi anu terjal sareng téknologi canggih ngajamin kinerja anu tahan lama dina kaayaan anu paling nungtut, ngajantenkeun éta pilihan profésional di dunya.

    Komatsu-850--3

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Dina kacindekan, excavator Komatsu 850 dilengkepan panangan King Kong calakan mangrupakeun alat konstruksi revolusioner anu bakal ngartikeun ulang standar efisiensi sarta kamampuhan pegatna batu.Kalayan téknologi open source sareng kinerja anu teu aya tandingna, éta mangrupikeun pilihan pamungkas pikeun maksimalkeun produktivitas situs padamelan.Ngalaman masa depan excavator ayeuna sareng saksian kakuatan kombinasi anu luar biasa ieu.Komatsu na kaiyuanzhichuangZhichuang geus teamed up pikeun mawa Anjeun mesin unggulan nu ngaleuwihan ekspektasi Anjeun.Investasi dina excavator Komatsu 850 sareng siap-siap ngaluncurkeun poténsi anu leres dina proyék anjeun salajengna.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.