page_head_bg

News parusahaan

  • Asal tina panangan batu

    Asal tina panangan batu

    Dina 2011, Stasion Tenaga Air Angu di Kota Leshan, Propinsi Sichuan sacara resmi ngaluncurkeun pangwangunan proyék, sareng padamelan bumi dina proyék ieu dilakukeun ku perusahaan urang.Dina proyék ieu, saluran buntut pembangkit listrik, anu mangrupikeun komponén konci, kalebet ...
    Maca deui
  • Rock Arm / Inten Arm di BMW Shanghai

    Rock Arm / Inten Arm di BMW Shanghai

    Kaiyuan Zhichuang nampilkeun produk sareng téknologi inovatif di Bauma Shanghai.Produk inovatif pinter open source ieu parantos narik perhatian seueur sémah sareng paméran.Kaiyuan Zhichuang, hiji parusahaan téhnologi dedicated ka promosi open source innovatio...
    Maca deui

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.