page_head_bg

Warta

  • Diamond arm (Rock arm) mangrupikeun dukungan anu kuat pikeun konstruksi bumi

    Diamond arm (Rock arm) mangrupikeun dukungan anu kuat pikeun konstruksi bumi

    Panangan batu mangrupikeun jinis alat mesin rékayasa anu seueur dianggo dina lingkungan konstruksi batu anu teu ledakan.Mecenghulna nyadiakeun solusi anyar pikeun konstruksi dina widang kayaning penggalian taneuh beku, pertambangan batubara, pangwangunan jalan jeung konstruksi perumahan.Desain unik sareng fungsina ...
    Maca deui
  • IIT Roorkee parantos ngembangkeun mesin pembuatan briket portabel nganggo jarum pinus

    Departemen leuweung, dina kolaborasi jeung India Institute of Technology (IIT) Roorkee, geus ngembangkeun hiji mesin portabel pikeun nyieun briquettes tina jarum pinus, sumber utama kahuruan leuweung di nagara éta.Pejabat kehutanan ngahubungi insinyur pikeun ngabéréskeun p ...
    Maca deui
  • Inten Arm-Lima Taun Tumuwuh

    Inten Arm-Lima Taun Tumuwuh

    The Diamond Arm, pérsi ditingkatkeun tina Rock Arm, geus di pasar pikeun 5 taun saprak Nopémber 2018. Dina lima taun kaliwat, kami geus terus disampurnakeun sarta ditingkatkeun produk urang pikeun minuhan sarat luhur ngaronjatna konstruksi batu blast-free. .&...
    Maca deui
  • Asal tina panangan batu

    Asal tina panangan batu

    Dina 2011, Stasion Tenaga Air Angu di Kota Leshan, Propinsi Sichuan sacara resmi ngaluncurkeun pangwangunan proyék, sareng padamelan bumi dina proyék ieu dilakukeun ku perusahaan urang.Dina proyék ieu, saluran buntut pembangkit listrik, anu mangrupikeun komponén konci, kalebet ...
    Maca deui
  • Ngaluncurkeun panangan inten énggal

    Ngaluncurkeun panangan inten énggal

    Saatos 8 taun panalungtikan sareng pamekaran khusus sareng éksplorasi anu jero ku tim Kaiyuan Zhichuang, dina ahir taun 2018, urang suksés ngaluncurkeun panangan inten énggal.Ieu mah ngan saukur surpasses konsép design jib batu aslina, tapi ogé ngalaman adjustme utama ...
    Maca deui
  • Rock Arm / Inten Arm di BMW Shanghai

    Rock Arm / Inten Arm di BMW Shanghai

    Kaiyuan Zhichuang nampilkeun produk sareng téknologi inovatif di Bauma Shanghai.Produk inovatif pinter open source ieu parantos narik perhatian seueur sémah sareng paméran.Kaiyuan Zhichuang, hiji parusahaan téhnologi dedicated ka promosi open source innovatio...
    Maca deui

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.