• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.