• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Hitachi 1800 excavator dilengkepan panangan inten kaiyuanzhichuang

Ngawanohkeun Hitachi 1800 excavator badag, powerhouse leres dina industri konstruksi.mesin luar biasa ieu dilengkepan panangan inten kaiyuanzhichuang dirancang pikeun megatkeun batu sakumaha effortlessly sakumaha snapped awi.Éta pendamping anu sampurna pikeun sadaya kabutuhan pertambangan, gedong jalan sareng gedong bumi anjeun.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Kalawan kamampuhan kakuatan tinggi na, Hitachi 1800 excavator ensures yén euweuh tugas teuing hésé.

    Naha anjeun nuju ngerjakeun proyék-proyék alit atanapi pamekaran skala ageung, excavator ieu bakal ngahasilkeun prestasi anu luar biasa unggal waktos.Smart Arm open-source na mangrupikeun panyusun kaulinan, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaliwat permukaan anu taringgul kalayan gampang.Ucapkeun pamit ka tanaga kerja manual sareng salam pikeun operasi kerja anu efisien sareng produktif.

    Salah sahiji fitur anu luar biasa tina excavator Hitachi 1800 nyaéta biaya perawatan anu rendah.Urang terang yén waktos mangrupikeun artos sareng downtime anu teu dipikabutuh kusabab pangropéa tiasa nyababkeun setbacks utama.Mesin ieu dirancang kalayan daya tahan dina pikiran, mastikeun yén éta tiasa tahan dina lingkungan anu paling hese sareng padamelan anu paling hese.Kalayan pangropéa minimal, anjeun tiasa difokuskeun tugas sareng maksimalkeun produktivitas.

    Hitachi-1800-1
  • 02

    Hitachi 1800 excavator badag nawarkeun kamungkinan sajajalan pikeun proyék-proyék konstruksi Anjeun.

    Ti ngagali pondasi dugi ka parit, mesin ieu nawiskeun fleksibilitas pamungkas.Kamampuhan anu kuat digabungkeun sareng panangan inten kaiyuanzhichuang inovatif ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarengsekeun tugas sacara éfisién sareng akurat.

    Salian fungsionalitas unggul, excavator ieu geus dirancang kalayan kanyamanan operator maksimum dina pikiran.Desain ergonomis na ensures yén operator tiasa dianggo comfortably pikeun période lila tanpa kacapean.Kalayan kadali intuitif sareng taksi anu lega, operator tiasa ngoperasikeun mesin kalayan lancar sareng gampang.

    Hitachi-1800-2

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Investasi dina excavator ageung Hitachi 1800 sareng ngalaman bédana anu tiasa dilakukeun pikeun proyék konstruksi anjeun.Kakuatan anu luhur, pangropéa anu rendah sareng daya tahan ngajantenkeun investasi anu pantes anu pasti bakal ningkatkeun alur kerja anjeun.Siap-siap ngarobihkeun karya konstruksi anjeun sareng penggali ageung Hitachi 1800.Entong sono kana mesin anu luar biasa ieu - mesen ayeuna!

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.