• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

XCMG 1250 Excavator dirakit kalawan kaiyuanzhichuang inten Arm

Ngenalkeun excavator XCMG 1250 anu luar biasa, mesin canggih anu bakal ngarobihkeun proyék konstruksi anjeun.Excavator state-of-the-art ieu direkayasa ku téknologi canggih tur dilengkepan panangan CERDAS open source kuat.Kalayan kombinasi ieu pemecahan batu efisien, XCMG 1250 excavator diperkirakeun mangrupa changer kaulinan dina industri konstruksi.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    XCMG 1250 excavator dirancang pikeun masihan anjeun kinerja unrivaled jeung reliabilitas.

    Dilengkepan ku booming King Kong inovatif, excavator ieu nyayogikeun kakuatan sareng efisiensi anu luar biasa nalika nembus batu anu paling hese.Ucapkeun wilujeung ka waktu-consuming jeung kuli-intensif métode batu-megatkeun, sabab kombinasi canggih ieu bakal mastikeun efisiensi maksimum, nyimpen Anjeun waktu jeung duit.

    XCMG 1250 excavator teu ngan boga kapasitas crushing alus teuing, tapi ogé ensures precision alus teuing jeung kontrol.Kombinasi panangan inten calakan sareng téknologi canggih excavator mastikeun maneuverability anu tepat, ngamungkinkeun anjeun ngaliwat rupa bumi anu nangtang kalayan gampang.Bayangkeun naon anu mungkin nalika campuran kakuatan, efisiensi sareng kontrol anu sampurna sayogi nalika anjeun tiasa ngahontal éta leres dina jari anjeun.

    XCMG-1250-2
  • 02

    Salian kinerja impressive, XCMG 1250 excavator nawarkeun durability unmatched sarta hirup layanan.

    Diwangun ku bahan kualitas luhur pikeun tahan dina kaayaan anu paling hese, excavator ieu mangrupikeun investasi jangka panjang anu bakal terus nganteurkeun hasil anu saé pikeun taun-taun ka hareup.Kalayan syarat pangropéa minimal, anjeun tiasa difokuskeun proyek Anjeun, nyaho excavator ieu bakal siap pikeun sagala tantangan nu throws jalan Anjeun.

    Salaku tambahan, excavator XCMG 1250 dieusian ku fitur anu dirancang pikeun ningkatkeun produktivitas sareng kanyamanan anjeun.Ti kompartemen operator anu dirarancang sacara ergonomis ka sistem kontrol intuitif, unggal aspék mesin ieu parantos dirarancang pikeun nyederhanakeun alur kerja anjeun sareng masihan anjeun genah anu saé.

    XCMG-1250-3

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Pilih excavator XCMG 1250 dilengkepan panangan inten kaiyuanzhichuang sarta ngalaman tingkat luhur efisiensi, kakuatan jeung kontrol dina proyék konstruksi Anjeun.Tong ngaraos kirang nalika anjeun tiasa gaduh anu pangsaéna.Nangkeup masa depan excavator sareng excavator XCMG 1250 sareng naekeun produktivitas anjeun sapertos henteu kantos.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.