• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Liebherr 984 excavator dilengkepan panangan inten kaiyuanzhichuang

Ngawanohkeun Liebherr 984 - sumber kakuatan pamungkas dina mesin beurat.Direkayasa pikeun unggul dina lingkungan paling nuntut, excavator kaayaan-of-nu-seni ieu dilengkepan panangan kaiyuanzhichuang inten.Kalayan kakuatan sareng efisiensi anu teu aya tandinganna, Liebherr 984 mangrupikeun pendamping anu sampurna pikeun rupa-rupa aplikasi kalebet pertambangan, pangwangunan jalan, pangwangunan imah, pemecah batu sareng crushing.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Anu ngabédakeun Liebherr 984 tina kompetisi nyaéta panangan inten anu inovatif.

    Panangan anu kuat ieu dirarancang pikeun ngancurkeun batu kalayan gampang, janten alat anu penting dina situs pertambangan atanapi konstruksi.Kalayan struktur padet sareng téknologi canggih, Arm inten ngajamin efisiensi sareng daya tahan maksimal, sahingga ngajamin investasi anu luhur pikeun para nasabah anu hargana.

    Naha anjeun dina industri pertambangan, ngawangun jalan atanapi bumi atanapi peryogi solusi pemecah batu, Liebherr 984 parantos anjeun katutupan.Desain serbaguna sarta kinerja unggulan ngajadikeun eta pilihan kahiji pikeun professional anu ngahargaan produktivitas jeung precision.Henteu masalah ukuran atanapi karasa batu, excavator anu pikaresepeun ieu ngarecahna kalayan gampang, ngahémat waktos sareng énergi.

    Liebherr-984-excavator-dilengkepan-kaiyuanzhichuang-inten-panangan
  • 02

    Salah sahiji kaunggulan utama Liebherr 984 nyaéta intelijen open source na.

    Téknologi canggih ieu tiasa diintegrasikeun sacara mulus sareng sistem anu sanés, sahingga tiasa adaptasi pisan kana lingkungan padamelan.Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun manajemén data sareng analisa anu éfisién, nyayogikeun anjeun wawasan anu berharga kana operasi anjeun sareng ngaoptimalkeun alur kerja anjeun.

    Dina pasar anu kompetitif pisan, Liebherr 984 janten solusi anu dipercaya sareng efisien pikeun kabutuhan mesin beurat anjeun.Kamampuhan pemecah batu na digabungkeun jeung rentang serbaguna na tina aplikasi ngajadikeun eta asset invaluable pikeun sagala konstruksi atawa proyék pertambangan, mastikeun anjeun tetep payun ti kurva.

    Liebherr-984-excavator-dilengkepan-kaiyuanzhichuang-leungeun-inten-2

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Investasi dina Liebherr 984 sarta ngalaman kinerja unparalleled sarta efisiensi nu ngan hiji pamimpin industri leres bisa nganteurkeun.Kalayan konstruksi batu-padet na, booming pinter jeung adaptability tinggi, excavator ieu siap pikeun tantangan nanaon.Percanten ka Liebherr sareng ngantepkeun 984 nyandak operasi anjeun ka jangkung anyar.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.