• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Hitachi 1200 excavator dilengkepan panangan inten kaiyuanzhichuang

Ngawanohkeun excavator Hitachi 1200, nu nampilkeun revolusioner open-source Smart Diamond Arm.panangan canggih ieu dirancang pikeun megatkeun gunung jeung batu kalawan betah, ngaleungitkeun sagala drawbacks nu ilahar dina digging tugas.Kalayan desain sareng daya tahan anu inovatif, booming ngajamin efisiensi anu luhur sareng biaya pangropéa minimal, janten pilihan pamungkas pikeun penggalian profésional tina batu retak.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Salah sahiji fitur luar biasa tina Hitachi 1200 excavator nyaéta kamampuhna pikeun ngajaga mesin utama.

    Kalayan panangan KaiYuan Zhichuang Diamond, excavator ieu ngajamin kasalametan maksimum mesin éta sorangan, ngajaga éta gembleng nalika nanganan rupa bumi anu paling nangtang.Naha anjeun damel di situs konstruksi atanapi dina operasi pertambangan, fitur ieu ngajamin umur panjang investasi anjeun, nyayogikeun katenangan sareng ngirangan kabutuhan sering perbaikan atanapi ngagantian.

    Hitachi-1200-excavator-dilengkepan-kaiyuanzhichuang-inten-leungeun-3
  • 02

    Salian kamampuhan panyalindungan unggulan, Hitachi 1200 excavator ogé boga efisiensi excavator alus teuing.

    Kalawan open-source na, panangan inten calakan, mesin bisa kalayan gampang motong ngaliwatan bahan toughest.Taya deui reureuh atawa interruptions alatan prosés digging slow.Excavator ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahontal tujuan anjeun langkung gancang sareng langkung éfisién, ningkatkeun produktivitas sareng mastikeun proyék réngsé dina waktosna.

    Hitachi-1200-excavator-dilengkepan-kaiyuanzhichuang-inten-leungeun-2
  • 03

    Sajaba ti éta, excavator Hitachi 1200 némbongkeun speeds pegatna batu impressive.

    Panangan inten Kai YuanZhichuang dirarancang khusus pikeun ngahontal pemecahan batu anu gancang sareng éfisién, ngamungkinkeun anjeun gancang ngatasi halangan-halangan dina karya penggalian anjeun.Fitur ieu hususna mangpaat dina proyék-proyék anu sénsitip waktos dimana nyumponan wates waktu anu ketat penting pisan.Ku investasi dina Hitachi 1200 excavator, Anjeun ngalengkepan diri ku alat nu maximizes kinerja sarta ngaminimalkeun sagala reureuh poténsial.

    Hitachi-1200-excavator-dilengkepan-kaiyuanzhichuang-inten-leungeun-1

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Kasimpulanana, excavator Hitachi 1200 dilengkepan ku KaiYuan Zhichuang Diamond Arm mangrupikeun solusi penggalian pamungkas pikeun para profesional anu ngurus batu retakan.Mesinna ditangtayungan, ngali éfisién sareng ngarecah batu gancang, mastikeun produktivitas, kaamanan sareng daya tahan.Percanten kana téknologi mutakhir Hitachi pikeun nyumponan kabutuhan penggalian anjeun sareng ngalaman tingkat efisiensi sareng kinerja énggal.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.