• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Ratusan-ton excavator blast-gratis batu kantétan panangan inten

Ngawanohkeun Hitachi Modél 6012 100 Ton Excavator, sapotong kuat tur efisien pakakas dirancang pikeun nanganan kaayaan taneuh toughest.Kalawan téhnologi canggih sarta kinerja unggulan, excavator ieu solusi pamungkas pikeun pertambangan jeung earthmoving di lingkungan nangtang.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Dina hal pemecahan batu, excavator Hitachi 6012 parantos nunjukkeun kamampuan operasi efisiensi tinggi anu luar biasa.

    Powertrain kuat na digabungkeun jeung panangan inten ngajadikeun eta pakarang kuat-megatkeun batu.Naha anjeun nuju ngerjakeun proyék penggalian utama atanapi situs konstruksi alit, penggali ieu bakal ngaleuwihan ekspektasi anjeun kalayan kinerja anu teu cocog.

    Salian kamampuhan rock-breaking na, Hitachi 6012 boga desain inovatif anu nangtukeun eta sajaba ti excavators séjén dina pasaran.Desain ieu teu ngan ngaronjatkeun penampilan na sakabéh, tapi ogé ngaronjatkeun fungsionalitas sarta durability.Salaku tambahan, biaya pangropéa anu rendah tina Hitachi 6012 ngajantenkeun éta solusi anu murah pikeun usaha anu hoyong maksimalkeun investasina.

    6012F
  • 02

    Salian kamampuhan rock-breaking na, Hitachi 6012 boga desain inovatif anu nangtukeun eta sajaba ti excavators séjén dina pasaran.

    Desain ieu teu ngan ngaronjatkeun penampilan na sakabéh, tapi ogé ngaronjatkeun fungsionalitas sarta durability.Salaku tambahan, biaya pangropéa anu rendah tina Hitachi 6012 ngajantenkeun éta solusi anu murah pikeun usaha anu hoyong maksimalkeun investasina.

    Ku milih excavator Hitachi 6012, anjeun teu ngan bisa kauntungan tina kinerja alus teuing, tapi ogé mastikeun kasalametan karya konstruksi Anjeun.Fakta parantos ngabuktikeun yén aplikasi anu suksés tiasa ningkatkeun efisiensi sareng kasalametan proyék konstruksi rékayasa, ngajantenkeun éta pilihan idéal pikeun operasi dina kaayaan géologis anu parah.

    6012F-1

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Dina kacindekan, Hitachi 6012 100 ton excavator kalawan kantétan panangan inten mangrupakeun changer kaulinan pikeun industri.Desain inovatif na, kamampuhan pakarang pegatna batu jeung biaya pangropéa low ngajadikeun eta pilihan kahiji pikeun nungtut proyék konstruksi.Ulah sono kasempetan pikeun ngalaman kaunggulan unparalleled sarta kinerja ongkos Hitachi 6012. Investasi dina excavator beredar ieu sarta nyandak operasi konstruksi anjeun ka jangkung anyar.

PARAMETER UTAMA

Modél 50 ton 70 ton 90 ton 120 Ton
jangkungna penggalian maksimum 7280 mm 8010mm 9200 mm 9800 mm
Maksimum digging jero 1800 mm 1930 mm 2020 mm 2900 mm
Radius penggalian maksimum 6790m 7980 mm 8100 mm 8800 mm
Panjang kait leupas 1600 mm 1710 mm 1710 mm 1800 mm
Piring kait + ketebalan 200 mm 200 mm 200 mm 200 mm
beurat pengiriman barang 19600 kg 29000 kg 34000 kg 44000 kg
Jenis korsi IU3630STQHD R550STQHD R550STQHD R550STQHD
Tipe huntu ember 4T5502 6Y3552 6Y3552 6Y3552
Konfigurasi silinder booming tunggal tunggal ganda ganda
Konfigurasi silinder leungeun tunggal tunggal tunggal ganda
rod piston silinder tengah 150 mm 170 mm 140 mm 150 mm
Ember silinder piston rod 160 mm 180 mm 180 mm 160 mm

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.