• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Hitachi 890 excavator dilengkepan kaiyuanzhichuang inten Arm

Ngenalkeun terobosan Hitachi 890 excavator - pasangan pamungkas anjeun dina pemecahan batu sareng pertambangan batubara!Mesin anu luar biasa ieu dilengkepan ku panangan Techtronic anu canggih, téknologi open-source anu ngabédakeunana tina excavator anu sanés dina pasaran.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Naha anjeun bosen nyanghareupan halangan anu teu kaétang nalika nyobian ngaliwat gunung atanapi nimba sumber daya anu berharga tina tambang batubara?

    Kalayan excavator Hitachi 890 di sisi anjeun, masalah ieu bakal janten hal anu kapungkur.Excavator ieu dirancang pikeun nungkulan sagala tantangan eta throws jalan na, ensures kinerja unrivaled sarta efisiensi.

    Hitachi-890-1
  • 02

    Hatur nuhun kana panangan inten kaiyuanzhichuang inovatif

    The Hitachi 890 excavator boga kakuatan pikeun megatkeun gunung jeung batu effortlessly.Bayangkeun kabungahan tina ngabongkar halangan-halangan anu nekad.Perkara teu sabaraha teuas batu atawa kumaha kasar rupa bumi, excavator ieu handles eta kalawan betah, tanpa drawbacks nanaon.Éta adaptasi ka lingkungan naon waé sareng cocog pikeun sababaraha aplikasi tina situs konstruksi dugi ka operasi pertambangan beurat.

    Hitachi-890-2
  • 03

    Tapi Hitachi 890 excavator leuwih ti ngan kakuatan jeung kakuatan.

    Éta ogé dirarancang kalayan precision sareng reliabilitas dina pikiran.mesin ieu boasts téhnologi motong-ujung jeung konstruksi padet pikeun mastikeun umur panjang na.Investasi dina excavator ieu investasi dina asset efisien sarta awét anu moal ngantep anjeun turun.

    Kauntungannana henteu eureun di dinya!Excavator Hitachi 890 gaduh kadali intuitif anu gampang dicekel pikeun mastikeun produktivitas maksimal sareng ngirangan kacapean operator.Desain ergonomis na nyadiakeun lingkungan gawé nyaman jeung ngaronjatkeun efisiensi malah salila période lila operasi.

    Hitachi-890-3

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Sadayana, excavator Hitachi 890 anu dilengkepan ku panangan inten kaiyuanzhichuang mangrupikeun mitra pamungkas pikeun pemecah batu sareng pertambangan batubara.Nangkeup kakuatan mesin anu luar biasa ieu sareng saksikeun kumaha éta ngarecah taneuh kalayan gampang, tanpa aya kakurangan.Jieun pilihan anu pinter ayeuna sareng ngarobihkeun produktivitas sareng efisiensi anjeun dina industri konstruksi sareng pertambangan nganggo excavator Hitachi 890.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.