• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Hitachi 450 excavator dilengkepan kaiyuanzhichuang inten Arm

Ngawanohkeun excavator Hitachi 450, solusi pamungkas pikeun sakabéh kaperluan konstruksi Anjeun.Dirancang kalayan téknologi canggih sareng dilengkepan revolusioner, open-source, Intelligent Arm, excavator ieu didamel khusus pikeun tantangan anu paling hese.Naha anjeun ngali batu retak, ngawangun bumi atanapi jalan, atanapi ngarecah batu sareng taneuh beku, Hitachi 450 excavator nyayogikeun efisiensi anu teu aya tanding sareng efektivitas biaya.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Kalayan panangan inten kaiyuanzhichuang, Hitachi 450 tiasa ngalaksanakeun sagala rupa tugas kalayan gampang.

    Ti ngagali ngaliwatan rupa bumi taringgul nekad pikeun megatkeun ngaliwatan taneuh beku, excavator ieu unmatched pikeun kakuatan masif na precision.Digging dina batu rusak leuwih gampang ti kantos, salaku panangan itronic ensures kakuatan unggulan jeung durability pikeun nanganan komo surfaces roughest.

    Hitachi 450 (2)
  • 02

    Lamun datang ka proyék konstruksi, versatility Hitachi 450 urang bener bersinar.

    Naha anjeun ngawangun bumi atanapi jalan, penggali ieu bakal janten pendamping anu paling dipercaya.Efisiensi tinggi na mastikeun yén proyék anjeun réngsé gancang, ngahémat waktos sareng artos anu berharga.Tambih Deui, kalayan biaya operasi anu murah, Hitachi 450 ngabantosan anjeun maksimalkeun kauntungan bari nganteurkeun hasil anu luar biasa.

    Hitachi 450 (1)

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Investasi dina excavator Hitachi 450 hartina investasi sukses.téhnologi canggih na digabungkeun jeung panangan inten pinter jeung inovatif ngajadikeun eta nangtung kaluar ti kompetisi.excavator Ieu leuwih ti mesin;éta mangrupa excavator.Éta mangrupikeun pangropéa kaulinan anu bakal ngarobih pangalaman konstruksi anjeun.Entong netepkeun naon waé anu henteu pangsaéna - pilih excavator Hitachi 450 sareng saksian tingkat efisiensi, ékonomi sareng produktivitas énggal anu bakal nyandak padamelan konstruksi anjeun ka jangkung énggal.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.