• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Hileud 385 Excavator Majelis kaiyuanzhichuang inten Arm

Ngenalkeun terobosan Cat 385 excavator, solusi pamungkas pikeun sadaya kabutuhan penggalian anjeun!mesin kuat ieu dilengkepan state-of-nu-seni diamondarm kaiyuanzhichuang, ngagabungkeun téhnologi motong-ujung jeung rékayasa kuat.Panangan inten didamel tina pelat baja anu kuat, mastikeun daya tahan anu luar biasa sareng efisiensi maksimal, ngajantenkeun éta pendamping anu idéal pikeun kaayaan taneuh anu paling hese.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Kalawan fitur impressive sarta desain inovatif, Cat 385 excavator sabenerna nangtukeun sorangan eta.

    The kaiyuanzhichuang inten panangan ngajadikeun mesin ieu nangtung kaluar ti kompetisi jeung bisa seamlessly terpadu kalayan sagala rupa aplikasi tur software.Hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun muka konci kemungkinan sajajalan jeung gampang ngaropéa proyék pertambangan maranéhanana.Naha anjeun nuju damel di situs konstruksi, proyék landscaping atanapi padamelan pertanian, excavator ieu mangrupikeun pendamping anu paling saé pikeun damel langkung gancang sareng ngahontal hasil anu saé.

    cater385-1
  • 02

    The Carter 385 excavator dirancang pikeun jadi asisten dipercaya, efisien, direkayasa pikeun nanganan taneuh rusak jeung utmost precision.

    Pelat baja kakuatan tinggi anu dianggo dina pangwangunan panangan inten nyayogikeun daya tahan anu teu aya tandinganna, mastikeun mesin tiasa tahan ngagem sareng cimata anu éksténsif tanpa kompromi kinerja.Kalawan versatility sarta fitur canggih, excavator ieu traverses rupa bumi nangtang kalawan betah, delivering hasil unggul pikeun sakabéh kaperluan penggalian Anjeun.

    cater385-2

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Sadayana, excavator Cat 385 dilengkepan panangan calakan open source mangrupikeun panyumbang kaulinan dina widang penggalian.Henteu ngan ukur mesin ieu gaduh téknologi canggih sareng rékayasa anu kuat, tapi ogé nyayogikeun kinerja sareng efisiensi anu luar biasa.Naha anjeun nuju ngerjakeun proyék penggalian leutik atanapi ageung, penggali ieu mangrupikeun pendamping utama sareng bakal ngarobih alur kerja anjeun.Entong luput kasempetan anjeun pikeun ningkatkeun produktivitas sareng ngahontal hasil anu saé sareng Cat 385 Excavator!

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.