• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Hileud 390 Excavator Majelis kaiyuanzhichuang inten Arm

Ngawanohkeun revolusioner Cat 390 Excavator, pendamping pamungkas pikeun sakabéh kaperluan earthmoving Anjeun.Kalayan fitur canggih sareng téknologi canggih, excavator ieu bakal ngartikeun deui standar mesin konstruksi.Nangtung kalayan panangan inten kaiyuanzhichuang canggih anu dirancang pikeun rupa bumi anu paling hese.Leungeunna didamel tina pelat baja anu kuat, anu ngajamin daya tahan sareng kakokohan, ngajantenkeun alat anu sampurna pikeun ngarobih taneuh naon waé.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Ngalaman kakuatan sareng efisiensi anu teu aya tandinganna Cat 390 Excavator.

    Excavator dilengkepan panangan inten kaiyuanzhichuang, anu ngajamin kontrol anu tepat sareng produktivitas maksimal.Anjeun henteu deui kedah hariwang ngeunaan alat-alat anu atos atanapi ngalambatkeun kamajuan.Desain unik tina panangan inten ngarecah ngaliwatan taneuh gancang sarta gampang, nyieun sagala tugas konstruksi gampang ti kantos.

    Hileud-390-4
  • 02

    Daya tahan mangrupikeun konci, sareng Cat 390 Excavator moal nguciwakeun.

    Excavator ieu diwangun ku pelat baja-kakuatan luhur pikeun mastikeun kinerja lila-langgeng.Ucapkeun pamit ka sering pangropéa sareng salam ka jam kerja anu teu kaganggu.Naha anjeun nuju kaayaan taneuh beueus atanapi rupa bumi anu kompak, excavator ieu gampang ngaliwat, ngahémat waktos sareng énergi.

    Hileud-390-3

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Investasi dina masa depan mesin konstruksi sareng Cat 390 Excavator anu luar biasa.Dirancang pikeun jadi hiji industri changer kaulinan, excavator ieu pendamping sampurna pikeun sagala ukuran situs konstruksi.Nyaksian kakuatan panangan inten kaiyuanzhichuang, gampang nalukkeun rupa bumi anu paling nangtang.Ningkatkeun pangalaman konstruksi anjeun ayeuna sareng ngajantenkeun penggalian Carter 390 janten pendamping anjeun pikeun sadaya tugas bumi.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.