• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Hitachi 870 excavator dilengkepan kaiyuanzhichuang inten Arm

Ngenalkeun Hitachi 870 anu kuat, solusi pamungkas pikeun sadaya kabutuhan pemecah batu anjeun!Excavator state-of-the-art ieu dilengkepan ku panangan Techtronic state-of-the-art anu janji bakal revolutionize pertambangan, wangunan jalan jeung industri wangunan imah.Kalayan efisiensi anu luhur sareng kinerja anu unggul, Hitachi 870 pasti janten alat anu anjeun pikahoyong pikeun tugas-tugas pemecah batu.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Panangan Harta Intelektual open-source anu terpadu kana Hitachi 870 dirancang pikeun produktivitas anu luar biasa, mastikeun pemecahan batu langkung éfisién tibatan sateuacanna.

    Téknologi canggih na ngamungkinkeun pikeun ngarecah batu kalayan gampang, janten alat anu serbaguna pikeun sababaraha aplikasi.Naha anjeun damel di tambang, ngawangun jalan atanapi ngawangun bumi, excavator ieu ngagaduhan anu anjeun peryogikeun.

    Hitachi-870-1
  • 02

    Salah sahiji fitur anu menonjol tina Hitachi 870 nyaéta efisiensi anu luar biasa.

    Ucapkeun wilujeung ka metodeu-megatkeun batu-waktos jeung laborious.Kalayan panangan anu kuat sareng téknologi canggih, penggali ieu ngaleungitkeun repot tina tugas-tugas pemecah batu.Pangalaman ningkat produktivitas sareng nurunkeun biaya operasi, ngamungkinkeun anjeun langkung seueur dilakukeun dina waktos anu langkung sakedik.

    Tambih Deui, Hitachi 870 sanes ngan hiji dipercaya, alat efisien, tapi ogé solusi ongkos-éféktif.syarat pangropéa low sarta durability mastikeun pamakéan jangka panjang.Éta hartina anjeun bisa ngandelkeun excavator ieu pikeun kaperluan megatkeun batu Anjeun tanpa salempang ngeunaan sering perbaikan atawa ngagantian.

    Hitachi-870-2

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Sadayana, Hitachi 870 sareng panangan Robot Smart open-source na ngagabungkeun kakuatan, efisiensi sareng efektivitas biaya dina hiji excavator terobosan.Cocog jeung pertambangan, konstruksi jalan, konstruksi imah jeung aplikasi pegatna batu séjén, alat ieu bakal ngaronjatkeun produktivitas anjeun sarta revolutionize operasi anjeun.Ningkatkeun ka Hitachi 870 ayeuna sareng ngalaman bédana anu tiasa dilakukeun dina padamelan anjeun.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.