• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Komatsu 460 excavator dilengkepan kaiyuanzhichuang inten Arm

Ngawanohkeun Komatsu 460 Excavator, mesin kuat tur efisien nu geus revolutionized widang konstruksi.Excavator ieu dilengkepan panangan kaiyuanzhichuang inten dirancang pikeun nanganan tugas toughest kalawan betah.Naha ngagali batu rusak, gedong bumi, pangwangunan jalan, pemecah batu atanapi taneuh beku, penggali ieu dugi ka tangtangan.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Kalayan efisiensi anu luhur sareng béaya rendah

    The Komatsu 460 excavator mangrupakeun changer kaulinan pikeun proyék-proyék konstruksi sagala ukuran.Na state-of-the-art, open-source, panangan calakan ensures kinerja unggul pikeun digging tepat jeung kuat.Taya deui bajoang jeung tanaga gawé manual atawa belanja teuing kana mesin beurat.

    Komatsu 460 (1)
  • 02

    Excavator Komatsu 460 éfisién sareng serbaguna.

    Éta unggul dina ngalaksanakeun rupa-rupa tugas konstruksi, janten pilihan anu sampurna pikeun kontraktor sareng tukang.Kamampuhan pikeun nanganan batu retak, gedong imah, pangwangunan jalan, pegatna batu, konstruksi pemecahan taneuh beku ngabédakeunana ti excavator konvensional.Ucapkeun wilujeung ka sababaraha mesin atawa prosés-consuming waktu - kalawan Komatsu 460 excavator, anjeun tiasa ngalakukeun sagalana dina hiji lebet.

    Komatsu 460 (2)

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Investasi dina excavator Komatsu 460 hartina investasi dina efisiensi jeung ongkos-efektivitas.Kinerja anu luhur sareng béaya rendah ngajantenkeun idéal pikeun proyék konstruksi naon waé.Ngalaman kakuatan kuat thekaiyuanzhichuang inten Arm jeung saksi parobahan eta brings kana tugas konstruksi Anjeun.Jieun proyek Anjeun leuwih gampang, gancang sarta leuwih produktif jeung Komatsu 460 excavator - excavator nu ngaleuwihan ekspektasi.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.