• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Komatsu 520 excavator dilengkepan kaiyuanzhichuang inten Arm

Ngawanohkeun Komatsu 520 Excavator - Revolutionizing Konstruksi Efisiensi​​​​.

Kami bungah nampilkeun kaulinan-ngarobah Komatsu 520 excavator, dirancang pikeun tackle rupa-rupa tugas konstruksi kalawan betah tur kalawan efisiensi unmatched jeung ongkos-efektivitas.Excavator canggih ieu dilengkepan ku iTech Boom inovatif, téknologi open-source anu ngabédakeunana tina kompetisi.Kalayan kinerja anu luar biasa, excavator Komatsu 520 mangrupikeun solusi pamungkas pikeun ngagali batu rusak, perumahan sareng konstruksi jalan, pemecah batu, konstruksi pemecah taneuh beku sareng seueur deui.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Dina manah mesin luar biasa ieu kaiyuanzhichuang inten Arm.

    Ieu direkayasa pikeun precision jeung kakuatan, sahingga Komatsu 520 excavator pikeun megatkeun ngaliwatan batu toughestly effortlessly.Naha anjeun aub dina proyék konstruksi ageung atanapi pangwangunan padumukan leutik, excavator ieu mangrupikeun solusi anjeun.The Komatsu 520 excavator nangtung kaluar pikeun kamampuhna pikeun éfisién ngagali ngaliwatan batu retak, sahingga hiji asset berharga pikeun sagala tim konstruksi.Tambih Deui, versatility na ngalegaan ka perumahan jeung konstruksi jalan, dimana eta tiasa ngadamel proyék tina sagala ukuran kalayan betah tur precision.

    Komatsu 520 (4)
  • 02

    Rock jeung beku taneuh megatkeun tempat Komatsu 520 excavator bener shines.

    Leungeunna anu kuat sareng inovatif ngamungkinkeunna pikeun ngancurkeun batu sareng taneuh beku kalayan gampang, nyederhanakeun tugas konstruksi anu paling nangtang.Ku investasi dina excavator Komatsu 520, tim konstruksi bisa ngurangan downtime, ngaronjatkeun produktivitas jeung nyata ngurangan biaya.Mesin anu luar biasa ieu nawiskeun efisiensi anu teu cocog sareng kinerja béaya rendah, ngajantenkeun éta kedah aya pikeun profésional konstruksi anu serius.

    Komatsu 520 (1)

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Dina kacindekan, Komatsu 520 excavator mangrupakeun changer kaulinan nyata dina industri konstruksi.Hal ieu dilengkepan panangan inten kaiyuanzhichuang, nu ngagabungkeun kakuatan, precision sarta multi-fungsi, sarta bisa kalayan gampang nanganan rupa tugas konstruksi.Tina ngagali batu retakan ka bumi sareng pangwangunan jalan, ngarecah batu ka taneuh beku, penggali ieu bakal ngarobih alur kerja anjeun, ngirangan biaya sareng ningkatkeun produktivitas.Entong luput kasempetan pikeun nyandak proyék konstruksi anjeun ka jangkung anyar kalayan prestasi anu teu aya tandingan tina excavator Komatsu 520.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.