• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Volvo 950 excavator dilengkepan kaiyuanzhichuang inten Arm

Ngenalkeun Volvo 950 kalayan fitur inovatif anu ngabédakeunana tina kompetisi - kaiyuanzhichuang diamond Arm.Panangan anu kuat ieu dirarancang pikeun sacara efektif ngarobih batu, ngajantenkeun éta pendamping anu sampurna pikeun sababaraha industri kalebet pertambangan, gedong jalan sareng gedong bumi.Kalawan kamampuhan rock-breaking sarta efisiensi tinggi, Volvo 950 bakal nyandak kana sagala pakasaban kalawan betah.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Dirancang kalayan precision sareng efisiensi dina pikiran

    Volvo 950 idéal pikeun anu peryogi alat pemecah batu anu dipercaya.Naha anjeun nuju ngerjakeun operasi pertambangan tugas beurat atanapi proyek pangwangunan jalan, mesin ieu dirarancang pikeun nyandak tantangan anu paling hese.Panangan inten kaiyuanzhichuang ngajamin prestasi pemecah batu anu teu aya tandinganana, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarengsekeun tugas kalayan gampang sareng éfisién.Ucapkeun wilujeung ka poé battling parabot kualitas goréng - Volvo 950 bakal revolutionize karya anjeun.

    Volvo-950-5
  • 02

    Volvo 950 teu ukur unggul dina megatkeun batu, tapi ogé nawarkeun versatility sakuliah industri.

    Naha anjeun peryogi kamampuan pemecah batu pikeun pertambangan, konstruksi, atanapi bahkan pikeun ngadamel alat anu diperyogikeun, mesin ieu mangrupikeun solusi anu paling saé.Volvo 950 sacara efektif ngarecah batu tina sagala ukuran kalayan genah sareng produktivitas anu henteu aya duana.Maksimalkeun produksi sareng ngaleutikan downtime sareng alat pemecah batu anu luar biasa ieu.

    Volvo-950-8

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Sadayana, Volvo 950 mangrupikeun pangropéa kaulinan dina widang pemecahan batu.Inten Arm na nyangking efisiensi sareng kakuatan anu teu aya tandinganna pikeun padamelan naon waé, sahingga cocog pikeun pertambangan, pangwangunan jalan, gedong bumi, sareng tugas sanés anu peryogi pegatna batu.Entong netepkeun alat anu biasa-biasa waé nalika anjeun tiasa ngamaksimalkeun Volvo 950 anjeun. Ningkatkeun ka mesin anu luar biasa ieu ayeuna sareng ngalaman bédana anu tiasa dilakukeun pikeun produktivitas sareng kasuksésan anjeun.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.