• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Caterpillar 350 excavator dilengkepan kaiyuanzhichuang inten Arm

Ngenalkeun Carter 350 Excavator anu luar biasa, mesin konstruksi revolusioner anu dirancang pikeun nyandak tantangan anu paling hese kalayan gampang.Dilengkepan panangan inten kaiyuanzhichuang, excavator ieu henteu ngan kuat, tapi ogé serbaguna.Naha anjeun kedah ngagali batu retak, ngawangun bumi, ngawangun jalan, ngarecah batu atanapi ngarecah permafrost, Carter 350 dugi ka unggal tugas, nganteurkeun efisiensi sareng kinerja dina fraksi biaya.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Panangan inten kaiyuanzhichuang mangrupikeun konci pikeun ngabédakeun penggali Carter 350 tina pesaing.

    Dirancang husus pikeun nanganan rupa-rupa proyék konstruksi, panangan ieu sampurna direkayasa pikeun mastikeun precision jeung reliabilitas dina unggal gerakan.Naha anjeun nuju damel dina proyék konstruksi bumi atanapi aub dina pangwangunan jalan utama, Carter 350 mangrupikeun pendamping pamungkas anjeun pikeun ngagali bahan anu paling hese kalayan gampang.

    Hileud 350 (5)
  • 02

    Salian kinerja luar biasa, Cat 350 excavator ogé dipikawanoh pikeun efisiensi unmatched na.

    Kalawan desain inovatif sarta téhnologi canggih, mesin téh sanggup completing proyék teu ukur gancang, tapi kalawan precision hébat.Naha anjeun ngarobih batu atanapi taneuh beku, anjeun tiasa ngandelkeun Carter 350 pikeun nganteurkeun hasil anu teu aya tandingan dina cara anu paling murah.Ti ngurangan biaya tanaga gawé pikeun maksimalkeun pungsi produktivitas, excavator ieu mangrupa changer kaulinan pikeun sagala tim konstruksi.

    Hileud 350 (1)

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Dina kacindekan, lamun Anjeun keur pilari mesin konstruksi nu ngagabungkeun kakuatan, versatility, efisiensi sarta ékonomi, kasampak aya salajengna ti Cat 350 excavator.Kalayan Intelligent Arm open-source, mesin tiasa ngalaksanakeun tugas naon waé, naha éta ngagali batu rusak, ngawangun bumi, ngalereskeun jalan, ngancurkeun batu, atanapi ngancurkeun permafrost.Ngalaman tingkat efisiensi sareng kinerja pangluhurna tanpa kompromi anggaran anjeun.Investasi dina excavator Cat 350 ayeuna sareng tingali transformasi anu tiasa dilakukeun pikeun proyék konstruksi anjeun.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.