• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Komatsu 500 excavator dilengkepan kaiyuanzhichuang inten Arm

Wilujeng sumping di dunya efisiensi sareng inovasi excavator Komatsu 500!Mesin beurat anu canggih ieu ngarevolusi industri konstruksi kalayan fitur-fitur canggih sareng prestasi anu teu aya tandinganna.Excavators kami dilengkepan panangan kaiyuanzhichuang inten kawentar, nu ngidinan Anjeun pikeun ngalakukeun rupa-rupa pancén kalawan betah tur precision.Naha ngagali batu bengkahna, ngawangun gedong, atanapi ngarecah batu sareng taneuh beku, mesin anu kuat ieu masihan hasil anu saé kalayan hargana.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Panangan inten kaiyuanzhichuang mangrupikeun tulang tonggong tina kamampuan luar biasa excavator Komatsu 500.

    Kalayan téknologi canggih sareng desain anu tangguh, éta tiasa nyandak proyék anu paling hese kalayan gampang.Ngali kana batu retak teu kungsi jadi gampang salaku booming bango effortlessly megatkeun ngaliwatan surfaces toughest, nyadiakeun operasi lemes jeung efisien.Sajaba ti, kakuatan luar biasa na ngajadikeun eta idéal pikeun rupa-rupa pancén konstruksi, kayaning perumahan jeung konstruksi jalan, dimana durability sarta akurasi anu kritis.

    Komatsu 500 (7)
  • 02

    Tapi ulah ngantep kakuatan na fool anjeun, Komatsu 500 excavator ogé nawarkeun impressive ongkos-efektivitas.

    Ku ngamangpaatkeun inovasi rékayasa panganyarna, urang mastikeun excavator ieu delivers kinerja luar biasa bari ngaminimalkeun konsumsi BBM jeung waragad perawatan.Ieu hartosna anjeun tiasa ngarengsekeun proyék sacara éfisién, ngahémat waktos sareng artos.Tambih Deui, kalawan versatility sarta adaptability na, excavator ieu ogé cocog kana rupa-rupa lingkungan jeung rupa rupa bumi, mastikeun eta tetep produktif dina kaayaan nuntut.

    Komatsu 500 (6)

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Sadayana, excavator Komatsu 500 anu dilengkepan ku Smart Boom mangrupikeun pangropéa kaulinan pikeun industri konstruksi.Unleash poténsi sabenerna proyék anjeun kalawan mesin kuat ieu unggul dina ngagali batu retak, wangunan imah, pangwangunan jalan, megatkeun batu, beku taneuh megatkeun konstruksi sareng nu sanesna.Efisiensi anu luhur sareng éféktivitas biaya ngajantenkeun éta pilihan anu sampurna pikeun anu milari hasil anu langkung saé tanpa ngarobih anggaran.Ngalaman revolusi dina téhnologi konstruksi jeung excavator Komatsu 500 sarta nyandak proyék anjeun ka jangkung anyar sukses.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.