• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Doosan 800 excavator dilengkepan kaiyuanzhichuang inten Arm

Ngawanohkeun excavator Doosan 800, powerhouse pamungkas pikeun industri konstruksi!Excavator canggih ieu bakal ngarobihkeun cara anjeun ngarobih batu berkat panangan anu inovatif sareng open-source.Kalayan fokus kana efisiensi sareng kinerja, Doosan 800 mangrupikeun pangropéa kaulinan anu diperyogikeun pikeun proyék konstruksi anjeun.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    The Doosan 800 excavator dilengkepan booming i-tech nu exudes kakuatan unrivaled sarta durability.

    Panangan inten ieu parantos direkayasa pikeun nanganan tugas ngarecah batu anu paling nuntut kalayan gampang.Naha anjeun damel dina proyék leutik atanapi situs konstruksi ageung, Doosan 800 tiasa nyumponan kabutuhan anjeun.

    Doosan-800-1
  • 02

    Naha netep pikeun biasa-biasa waé nalika anjeun tiasa gaduh anu luar biasa?

    Excavator Doosan 800 dirancang pikeun ngaleuwihan ekspektasi anjeun, masihan anjeun kakuatan sareng presisi anu anjeun peryogikeun pikeun ngalaksanakeun padamelan sacara éfisién.Téknologi canggihna ngajamin produktivitas maksimal bari ngaminimalkeun downtime, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarengsekeun proyék sateuacanna.

    Doosan-800-2

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Entong luput kasempetan ieu pikeun nyandak kaulinan konstruksi anjeun ka tingkat salajengna.Kalayan penggalian Doosan 800, anjeun tiasa ngarengsekeun tangtangan pemecah batu kalayan percaya diri.Kinerja anu teu cocog sareng reliabilitas ngajantenkeun éta pilihan munggaran para ahli konstruksi di dunya.Unleash potensi sabenerna proyék anjeun kalawan kamampuhan luar biasa tina Doosan 800 excavator!

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.