• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Caterpillar 349 excavator dilengkepan kaiyuanzhichuang inten Arm

Ngenalkeun Cat 349 Excavator - pendamping konstruksi pamungkas, dirancang pikeun ngarévolusi proyék anjeun kalayan kamampuan anu teu aya tandingan.Dilengkepan panangan kaiyuanzhichuang inten punjul, excavator ieu tiasa ngalaksanakeun tugas naon waé kalayan gampang.Ti ngagali batu retakan nepi ka perumahan jeung pangwangunan jalan, pegatna batu, komo permafrost megatkeun, Carter 349 delivers efisiensi tinggi dina hiji ongkos exceptionally low.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Ngalaman kakuatan sareng efisiensi excavator Cat 349 sareng panangan Robotics canggih na.

    Téknologi state-of-the-art ieu nyayogikeun kakuatan sareng kalenturan anu dipikabutuh pikeun nyumponan kabutuhan penggalian anjeun.Henteu masalah rupa bumi atanapi bahan, excavator ieu ngajamin kinerja puncak supados anjeun tiasa ngalaksanakeun padamelan anu paling hese kalayan gampang.Ucapkeun pamit ka métode digging ongkosna mahal tur consuming waktu, Cat 349 excavator janji hasil unggul dina fraksi biaya.

    Hileud 349 (3)
  • 02

    Kalayan penggali Carter 349, anjeun tiasa ningkatkeun produktivitas bari ngirangan biaya.

    Efisiensi anu luhur hartosna proyék anjeun tiasa réngsé langkung gancang, pamustunganana ngahémat waktos sareng sumber anu berharga.Sajaba ti éta, excavator ngajalankeun mulus tur quietly, ngurangan polusi noise sarta ngaronjatkeun lingkungan gawé.Siap-siap nyaksian paningkatan dramatis dina produktivitas konstruksi sareng Cat 349 Excavator, ngajantenkeun éta idéal pikeun kontraktor sareng profésional konstruksi.

    Hileud 349 (9)

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Investasi dina masa depan konstruksi sareng ningkatkeun proyék anjeun nganggo penggali Cat 349.Pernah kompromi dina kinerja atanapi anggaran nalika anjeun gaduh pasangan anu tiasa dipercaya sapertos excavator ieu di sisi anjeun.Ngucapkeun salam ka metode konstruksi anu langkung gancang, langkung murah sareng pamit ka prosés penggalian anu pikasieuneun sareng mahal.The Cat 349 Excavator kalawan kaiyuanzhichuang inten Arm bakal ngarobah cara anjeun damel, nempatkeun efisiensi jeung ongkos-efektivitas dina kadali Anjeun.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.