• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Hileud 395 Excavator Majelis kaiyuanzhichuang inten Arm

Ngenalkeun Cat 395 Excavator, sumber kakuatan pamungkas dina alat konstruksi.Kalawan state-of-the-art, open-source, panangan calakan, excavator ieu nyandak efisiensi jeung ongkos-efektivitas ka tingkat anyar sakabeh.Naha anjeun kedah ngagali batu anu retak, ngawangun bumi, ngawangun jalan, ngarecah batu atanapi ngarengsekeun konstruksi anu ngarecah taneuh beku, Carter 395 ngalaksanakeun padamelan éta gancang sareng gampang.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Panangan inten kaiyuanzhichuang mangrupikeun jantung sareng jiwa tina penggali Carter 395.

    panangan kuat ieu dirancang pikeun nanganan rupa-rupa pancén kalawan precision jeung speed.Éta gampang ngagali batu anu retak, ngamungkinkeun anjeun gampang ngabersihan jalan pikeun proyék konstruksi anjeun.Tambih Deui, kamampuanna pikeun ngarengsekeun masalah perumahan sareng konstruksi jalan ngajamin anjeun gaduh pasangan anu tiasa dipercaya dina unggal léngkah dina perjalanan konstruksi anjeun.Kamampuhan pemecah batu tina Carter 395 teu aya tandinganna, janten idéal pikeun proyék naon waé anu peryogi pamrosésan batu anu efisien.Tambih Deui, fitur pegatna permafrost unik na ngamungkinkeun anjeun nalukkeun rupa bumi anu paling hese kalayan gampang.

    cater395-2
  • 02

    The Cat 395 excavator henteu ngan ngalaksanakeun ogé, tapi ogé delivers nilai luar biasa pikeun investasi Anjeun.

    Ngagabungkeun efisiensi tinggi jeung béaya rendah, excavator ieu ngidinan Anjeun pikeun maksimalkeun pungsi produktivitas bari ngaminimalkeun expenses.Desain na dioptimalkeun ensures anjeun meunang hasil pangalusna dina waktos shortest mungkin, nyimpen sumberdaya berharga anjeun sarta ngaronjatkeun Profitability Anjeun.Tambih Deui, daya tahan sareng reliabilitas Carter 395 ngajamin éta bakal ngalayanan anjeun mangtaun-taun, janten investasi jangka panjang anu pinter pikeun proyék konstruksi anjeun.

    cater395-4

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Sadayana, excavator Cat 395 mangrupikeun pangropéa kaulinan pikeun industri konstruksi.Panangan inten kaiyuanzhichuang na ngamungkinkeun anjeun gampang sareng éfisién ngagali batu anu retak, ngawangun bumi sareng jalan, ngarecah batu, sareng ngurus konstruksi ngaremukkeun taneuh beku.Excavator Ieu ngagabungkeun kinerja tinggi kalawan béaya rendah, nyadiakeun nilai unbeatable pikeun investasi Anjeun.Entong luput kasempetan anjeun pikeun nyandak proyék konstruksi anjeun ka jangkung anyar kalayan penggali Cat 395.Pangalaman kakuatan, efisiensi sareng reliabilitas ayeuna.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.