• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Hitachi 670 excavator dilengkepan kaiyuanzhichuang inten Arm

Ngawanohkeun Hitachi 670 excavator!Mesin anu kuat ieu mangrupikeun solusi pamungkas pikeun sadaya kabutuhan pemecah batu sareng pertambangan batubara anjeun.Excavator ieu dilengkepan panangan inten kaiyuanzhichuang paling canggih, nu dirancang pikeun gampang ngagali gravel gunung.Kalayan fitur anu luar biasa, Hitachi 670 mangrupikeun pendamping anu sampurna pikeun efisiensi sareng produktivitas di lingkungan kerja anu paling nungtut.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Hitachi 670 dilengkepan panangan inten kaiyuanzhichuang revolusioner, muka era anyar ngagali.

    Téknologi canggih ieu nyayogikeun kakuatan sareng daya tahan anu teu aya tandingan, ngamungkinkeun anjeun nalukkeun rupa bumi anu paling hese.Naha anjeun kedah miceun batu atanapi tambang batubara, excavator ieu dirancang pikeun nanganan unggal tugas.Panangan anu kuat henteu ngan ukur nyayogikeun kakuatan pegatna anu teu aya tandingan, tapi ogé mastikeun katepatan sareng kontrol, ngamungkinkeun anjeun damel gancang sareng akurat.

    Hitachi 670 (1)
  • 02

    Hitachi 670 dirancang pikeun janten pangropéa kaulinan anu leres dina industri, nganteurkeun pangalaman pangguna anu mulus.

    Kadali intuitif sareng desain ergonomis ngamungkinkeun anjeun ngoperasikeun mesin kalayan gampang, ngirangan kacapean sareng ngamaksimalkeun kanyamanan.Excavator ieu dirancang kalayan fitur canggih pikeun ngaronjatkeun produktivitas Anjeun sakabéh.Kalawan kinerja unggul na, konsumsi bahan bakar efisien sarta sarat pangropéa minimal, Hitachi 670 janten asset berharga dina operasi anjeun, delivering reliabiliti unmatched jeung ongkos-efektivitas.

    Hitachi 670 (2)

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Miluan koalisi pamimpin industri anu percanten ka Hitachi 670 excavator pikeun nyumponan tantangan pemecahan batu sareng pertambangan batubara.Kalawan open-source na, panangan King Kong calakan, excavator ieu susunan tolok ukur anyar dina kinerja, durability na precision.Entong luput kasempetan pikeun ngarobih alur kerja anjeun sareng ngahontal hasil anu teu aya tandinganana.Investasi dina Hitachi 670 ayeuna sareng ngalaman tingkat produktivitas anyar sareng kasuksésan ngali.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.