• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Hitachi 490 excavator dilengkepan kaiyuanzhichuang inten Arm

Ngawanohkeun excavator Hitachi 490-ngarobah kaulinan nampilkeun hiji revolusioner open-source, panangan calakan.Dirancang pikeun ngaleuwihan ekspektasi sarta revolutionize industri konstruksi, excavator kuat ieu solusi pamungkas pikeun rupa-rupa proyék.Tina ngagali sareng ngarecah batu ka bumi sareng pangwangunan jalan, tina ngarecah batu dugi ka taneuh beku, Hitachi 490 unggul dina efisiensi sareng efektivitas biaya.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Excavator ieu dilengkepan ku state-of-the-art, open-source, leungeun inten nu unrivaled dina kamampuhan na.

    Batu anu rusak sareng rupa bumi anu kasar henteu tiasa cocog sareng kakuatan anu unggul sareng katepatan Boom Boom, janten ngagali kalayan gampang sareng ningkatkeun produktivitas di situs mana waé.Hitachi 490 dirarancang khusus pikeun ngalakukeun anu saé dina skenario konstruksi anu béda, desain anu kasar mastikeun daya tahan sareng réliabilitas dina kaayaan anu paling parah.

    Hitachi 490 (2)
  • 02

    Salah sahiji fitur anu luar biasa tina excavator Hitachi 490 nyaéta éféktivitas biaya anu saé.

    Excavator ngagunakeun téknologi canggih tina panangan inten kaiyuanzhichuang open source, anu ngaoptimalkeun pamakean sumber daya sareng ngahémat seueur artos pikeun proyék konstruksi.Efisiensi anu luhur ngirangan biaya tenaga kerja sareng ningkatkeun produktivitas, ngajantenkeun Hitachi 490 janten investasi jangka panjang anu saé pikeun usaha tina sagala ukuran.

    Hitachi 490 (5)

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Ngalaman masa depan konstruksi jeung Hitachi 490 excavator.Kalawan open-source, leungeun inovatif, excavator ieu elevates kamampuhan tina sagala proyék konstruksi, delivering kinerja unrivaled, efisiensi sarta ongkos-efektivitas.Tina tackling rupa bumi nangtang pikeun maksimalkeun pungsi produktivitas, Hitachi 490 teh mitra pamungkas pikeun suksés di industri konstruksi.Nalika anjeun tiasa gaduh anu pangsaéna, ulah kéngingkeun sakedik - angkat padamelan konstruksi anjeun ka jangkung énggal nganggo penggali Hitachi 490.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.