• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Hitachi 690 excavator dilengkepan kaiyuanzhichuang inten Arm

Ngenalkeun Hitachi 690 Excavator anyar, mesin anu kuat sareng serbaguna anu tiasa ngarobihkeun operasi pertambangan sareng pemecahan batu anjeun.Excavator ieu dilengkepan booming i-tech ground-breaking dirancang pikeun nyandak kana tantangan toughest sarta megatkeun ngaliwatan batu kalawan betah.Kalayan kinerja anu luar biasa sareng réliabilitas anu teu pernah kantos aya, Hitachi 690 mangrupikeun pendamping pertambangan batubara sareng pertambangan batu, mastikeun produktivitas sareng efisiensi anu teu pernah aya.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Sorotan tina excavator Hitachi 690 nyaéta panangan inten kaiyuanzhichuang anu paling canggih.

    Téknologi open source ieu mangrupikeun pangropéa kaulinan dina pertambangan sareng pemecahan batu.Sanggup nabrak gunung sareng ngarecah batu kalayan gampang, panangan ieu bakal ngarobih cara anjeun ngalakukeun hal-hal.Naha anjeun damel di tambang batubara atanapi damel dina proyék penggalian batu, panangan ieu bakal janten pendamping anu penting anjeun, nyederhanakeun tugas anjeun sareng maksimalkeun produktivitas anjeun.Kalawan kaiyuanzhichuang diamondArm, euweuh batu bakal indestructible.

    Hitachi 690 (1)
  • 02

    Disesuaikeun pikeun nyumponan tungtutan pertambangan sareng penggalian batu, Hitachi 690 excavator mangrupikeun solusi anu dipercaya sareng efisien.

    konstruksi padet na ensures durability jeung umur panjang, bari fitur canggih na ngajamin kinerja unggul.Dirancang kalayan operator dina pikiran, excavator ieu pitur kadali ramah-pamaké sarta cab nyaman pikeun kanyamanan optimum tur betah pamakéan.Mesin hémat énergi sareng téknologi pinter ngabantosan ngirangan biaya operasi, janten pilihan anu murah pikeun bisnis anjeun.

    Hitachi 690 (2)

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Sadayana, excavator Hitachi 690 anu dilengkepan ku Robotic Arm mangrupikeun pangropéa kaulinan dina widang pertambangan sareng pemecah batu.Kalawan kinerja unrivaled anak, reliabilitas jeung efisiensi, éta pasangan pamungkas pikeun crushing batu jeung pertambangan batubara.Ngalaman kakuatan excavator Hitachi 690 tur tingal kumaha eta bisa transformasi operasi anjeun.Pilih Hitachi tur nyetel tolok ukur anyar dina industri Anjeun.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.