• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Sany 650 excavator dilengkepan kaiyuanzhichuang inten Arm

Grandly ngajalankeun excavator SANY 650, hiji changer kaulinan dina widang mesin beurat!Excavator revolusioner ieu ngagaduhan panangan anu open-source, calakan anu nyayogikeun tingkat efisiensi sareng efektivitas biaya anu teu pernah aya dina widang pemecahan batu.Kalayan téknologi canggih sareng kinerja anu tiasa dipercaya, SANY 650 excavator mangrupikeun pendamping anu sampurna pikeun proyék konstruksi, nganteurkeun hasil anu saé bari ngajaga biaya pangropéa minimal.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Inti Sany 650 excavator teh kaiyuanzhichuang inten panangan, nu mangrupakeun changer kaulinan nyata dina widang crushing batu.

    Kalayan kakuatan sareng daya tahan anu luar biasa, panangan ieu dirarancang pikeun ngarengsekeun batu anu paling kuat kalayan gampang.Bayangkeun gaduh kakuatan ilahi anu ngabantosan anjeun ngaliwat batu kalayan gampang!Leungeunna ngagabungkeun téknologi canggih sareng bahan anu kuat pikeun mastikeun efisiensi sareng produktivitas maksimal, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarengsekeun proyék dina waktos catetan.

    Sany 650 (1)
  • 02

    Salah sahiji kaunggulan utama excavator Sany 650 nyaeta biaya pangropéa pisan low.

    Kami terang yén downtime tiasa sacara dramatis mangaruhan produktivitas sareng kauntungan anjeun, janten kami sacara saksama mendesain excavator ieu supados peryogi pangropéa minimal.Komponén-komponén anu berkualitas luhur ditambah sareng rékayasa canggih mastikeun operasi lancar sareng dipercaya dina waktosna.Ucapkeun pamit ka sering pangropéa sareng salam pikeun kamajuan anu teu kaganggu.

    Salian kinerja anu luar biasa sareng biaya perawatan anu murah, excavator Sany 650 nawiskeun seueur fitur anu dirancang pikeun ningkatkeun kanyamanan sareng kaamanan operator.Kabin anu dirancang sacara ergonomis nyayogikeun lingkungan kerja anu lega sareng nyaman, ngirangan kacapean operator sareng manjangkeun waktos operasi.Tambih Deui, fitur kaamanan sapertos hidraulik canggih sareng téknologi anti skid ngajamin pangalaman damel anu aman sareng teu aya kacilakaan.

    Sany 650 (2)

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Sadayana, excavator Sany 650 anu dilengkepan ku panangan inten kaiyuanzhichuang mangrupikeun panyukar kaulinan anu nyata dina bidang penghancuran batu.Efisiensi tinggi, pangropéa anu rendah, sareng fokus kana kanyamanan sareng kaamanan operator, excavator ieu mangrupikeun pilihan pamungkas pikeun proyék-proyék konstruksi tina ukuran naon waé.Tong luput kasempetan anjeun pikeun ngalaman kakuatan sareng reliabilitas excavator SANY 650 - angkat karya konstruksi anjeun ka jangkung anyar ayeuna!

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.