• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Doosan 680 excavator dilengkepan kaiyuanzhichuang inten Arm

Ngawanohkeun excavator Doosan 680, mesin kuat dirancang pikeun revolutionize widang pemecahan batu.Excavator inovatif ieu dilengkepan panangan inten kaiyuanzhichuang, netepkeun standar anyar pikeun efisiensi jeung ongkos-efektivitas di industri.Kalayan téknologi open source ieu, Doosan 680 mastikeun efisiensi pemecahan batu anu luhur bari ngajaga biaya pangropéa minimum.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Lamun datang ka megatkeun batu, unggal situs konstruksi perlu dipercaya, solusi efisien.

    The Doosan 680 excavator ngahontal ieu kalawan kaayaan-of-nu-seni booming itronic na.Dimekarkeun ngagunakeun téhnologi open source, panangan ngajamin kinerja unrivaled dina widang pemecahan batu.Prinsip desain sareng rékayasa canggih na ngajantenkeun éta pangropéa kaulinan nyata pikeun industri.

    Doosan 680 (1)
  • 02

    Salah sahiji kaunggulan konci excavator Doosan 680 nyaéta efisiensi pemecahan batu anu luhur.

    Kalayan bantosan panangan inten kaiyuanzhichuang, penggali ieu sacara gampang motong bahkan batu anu paling hese, mastikeun hasil anu gancang sareng akurat.Kombinasi kakuatan unggul sarta téhnologi pinter ngajadikeun Doosan 680 pilihan pamungkas pikeun sagala proyék konstruksi anu merlukeun kamampuhan pemecahan batu efisien.

    Doosan 680 (2)
  • Salian kinerja luhur, Doosan 680 excavator nawarkeun tabungan ongkos signifikan dina pangropéa.

    Desain inovatif panangan inten kaiyuanzhichuang ngaminimalkeun ngagem, manjangkeun umur jasa excavator sareng ngirangan kabutuhan sering pangropéa.Henteu ngan ukur ngahemat waktos sareng sumber anu berharga, éta ogé ngajamin alur kerja anu lancar sareng teu kaganggu dina situs konstruksi.

    Doosan 680 (3)

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Sadayana, excavator Doosan 680 dilengkepan panangan inten kaiyuanzhichuang mangrupikeun tambahan anu ngaganggu kana industri pemecah batu.Ieu ngagabungkeun efisiensi unrivaled kalawan ongkos-efektivitas, sahingga pilihan sampurna pikeun sagala proyék konstruksi.Entong luput kasempetan anjeun pikeun ningkatkeun operasi anjeun nganggo excavator revolusioner ieu.Ningkatkeun ka Doosan 680 ayeuna sareng tingali bédana pikeun diri anjeun!

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.