• Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    01

    Pangwangunan jalan

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi jalan, husus dipaké pikeun excavating batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Ku alatan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi batu jalan-megatkeun.

  • Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    02

    Pangwangunan imah

    Inten panangan mangrupa aksésori excavator dipaké dina proyék konstruksi imah, nu husus dipaké pikeun ngagali batu retak, fosil angin sedeng-kuat, liat teuas, shale na landforms karst.Kalawan fungsi kuat na, éta greatly ngaronjatkeun efisiensi konstruksi pegatna batu.

  • Pertambangan

    03

    Pertambangan

    03

    Pertambangan

    Panangan inten cocog pikeun pertambangan di tambang batubara liang kabuka sareng bijih kalayan koefisien karasa Platinell handap F = 8.Efisiensi pertambangan anu luhur sareng tingkat gagalna rendah.

  • Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    04

    Permafrost stripping

    Panangan King Kong mangrupikeun excavator anu kuat khusus dianggo pikeun ngagali taneuh beku.Kakuatan anu kuat sareng efisiensi anu luhur nyayogikeun pitulung anu saé pikeun penggalian géologis sareng pamekaran sumber daya.

Hitachi 1250 excavator dilengkepan panangan inten kaiyuanzhichuang

Ngawanohkeun Hitachi 1250 100-ton excavator, powerhouse pamungkas dina industri konstruksi.Dilengkepan panangan kaiyuanzhichuang inten, excavator ieu dirancang pikeun nganteurkeun kinerja luar biasa jeung efisiensi unrivaled.Naha anjeun meupeuskeun batu, mupus lebu, atanapi ngali parit, Hitachi 1250 mangrupikeun pasangan anu tiasa dipercaya sareng dipercaya, siap pikeun ngarengsekeun padamelan anu anjeun lemparkeun.

KELEBIHAN PRODUK

  • 01

    Kalayan efisiensi pemecahan batu anu luhur, panangan inten kaiyuanzhichuang ngabédakeun Hitachi 1250 tina kompetisi.

    Taya halangan teuing tangguh pikeun excavator ieu, sabab effortlessly demolishes batu jeung paves jalan pikeun kamajuan.Ucapkeun pamit ka tanaga gawé manual-consuming waktu jeung halo kana ngaronjat produktivitas, sakumaha Hitachi 1250 handles tugas beurat kalawan betah.Daya tahan sareng kakuatanana ngajantenkeun pilihan pikeun sagala proyek konstruksi.

    Hitachi-1250-excavator-dilengkepan-kaiyuanzhichuang-inten-leungeun-2
  • 02

    Kasalametan téh Cangkuang lamun datang ka operasi mesin beurat, sarta Hitachi 1250 unggul dina hal ieu.

    Diwangun pikeun nyumponan standar kaamanan anu paling luhur, excavator ieu ngajamin yén operator sareng jalma anu aya ditangtayungan sepanjang waktos.Kalawan fitur kaamanan canggih na, kaasup sistem kontrol intuitif jeung komponén bertulang, anjeun tiasa gaduh karapihan pikiran nyaho yén anjeun dina leungeun aman.Hitachi 1250 nyayogikeun lingkungan kerja anu tiasa dipercaya sareng aman, ngamungkinkeun anjeun pikeun fokus dina ngalaksanakeun padamelan sacara éfisién.

    Hitachi-1250-excavator-dilengkepan-kaiyuanzhichuang-inten-leungeun-3

KENAPA PILIH PRODUK KAMI

Dina kacindekan, Hitachi 1250 100-ton excavator jeung panangan inten kaiyuanzhichuang mangrupakeun kaulinan-changer dina industri konstruksi.Efisiensi pemecahan batu anu luhur, kapercayaan, sareng reliabilitas ngajantenkeun éta pembantu anu teu ternilai dina tempat kerja naon waé.Salaku tambahan, fokusna kana kaamanan ngajamin lingkungan kerja anu aman pikeun sadayana anu kalibet.Entong netepkeun naon waé anu langkung saé tibatan anu pangsaéna - pilih Hitachi 1250 pikeun sadaya kabutuhan penggalian anjeun sareng alami bédana anu tiasa dilakukeun pikeun produktivitas sareng kasuksésan anjeun.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami.